Fullt möblerade och utrustade bostäder fram till den 30 juni

SPONSRAT INLÄGG Missa inte detta erbjudande som snart försvinner! Fram till den 30 juni 2021 får du lägenheten i Residencial Gala FULLT möblerad, professionellt dekorerad och utrustad ur TM:s Aktual-sortiment (värde mellan 10.900 euro och 13.100 euro, beroende på bostadstyp). Från 172.000 euro.

Du behöver bara packa baddräkten och flytta in!

Ljusa, nyproducerade och inflyttningsklara lägenheter, med 2 eller 3 sovrum med terrass, trädgård eller takterass och privat parkering. Endast några minuter från La Zenia och Playa Flamenca, nära golfbanan Villamartín i Orihuela Costa.

Lägenheterna har rymliga, insynsskyddade, kvadratiska terrasser som vetter mot poolen och jacuzzin i det mycket fina gemensamma bostadsområdet. Golvvärme i badrummet. Parkeringsplatser och cykelparkering. Ett servicepaket för ditt hem ingår det första året.

I paketet ingår alla möbler, dekoration, gardiner, köksutrustning, hushållsmaskiner, bestick, porslin, hushållslinne, TV, med mera.

Residencial Gala ligger i Los Dolses, ett av de mest attraktiva områdena söder om Torrevieja. Gångavstånd till butiker, restauranger, kaféer, mm. Flera 18-håls golfbanor och padelbanor inom fem minuters bilväg. Det stora köpcentret Zenia Boulevard och de närmaste sandstränderna ligger cirka 5 minuter bort med bil eller cykel. Flygplatsen i Alicante cirka 40 minuter bort med bil.

OM TM

TM är Spaniens största och mest respekterade byggare av semesterbostäder. Vi har funnits i 51 år och har byggt fler än 20.000 hem och sålt till mer än 1.000 svenskar. Det som gläder oss mest är att vi har en kundnöjdhet på 95%. Den kvalitet vi levererar ligger väldigt nära den vi är vana vid hemifrån. Mer om TM.

Mer information

För mer information om Residencial Gala och detta erbjudande, kontakta oss på info@tmsweden.com

Keep in touch.

Fyll i din epostadress så skickar vi en nyhetsuppdatering då och då.